Aleksandra og Søren

Lørdag d. 16. marts 2019

Praktisk information

Kasernen

Haderslev kaserne er et militært område, og derfor gælder der nogle særlige regler for, hvordan vi færdes der. De to vigtigste regler for os er:

  • Der er bevæbnet vagt på kasernen, og vagtens instruktioner skal altid følges. 
  • Vi færdes kun der, hvor vi har et ærinde. Det vil sige festlokalerne, værelserne, parkeringspladsen og vejene i mellem. Vi tager ikke selvstændigt på opdagelse rundt omkring på kasernen.

I forbindelse med festen har vi også brug for nogle oplysninger fra jer gæster i forhold til at opholde sig på kasernen, men det vender vi tilbage med mere info om senere.


Dresscode

Til velsignelsen og receptionen er der ingen dresscode; her kan man komme, som man er.

Til middagen og festen er desscoden Mørkt tøj, og der vil naturligvis være mulighed for omklædning og opfriskning forud for middagen enten på ens eget værelse eller i nogle fælles omklædningsrum

Endelig vil vi gerne opfordre dem, som har uniform, til at bære den! Om det er igennem hele programmet eller kun om dagen er selvfølgelig helt op til den enkelte, men det giver et fint og festligt islæt, som vi vil blive rigtigt glade for.

 


Børn

Børn i alle aldre er velkomne i kirken til velsignelsen, men resten af dagen er kun for de voksne. Spædbørn er her undtagelsen, der bekræfter reglen - bare sig til, hvis I har en lille en med.


Fotografering og billeder

I er mere end velkomne til at tage billeder i løbet af dagen og aftenen! Hvis I lægger billederne på de sociale medier, kan I bruge hashtagget #lillelundholst, så vi kan nyde dem bagefter.

Vi har også en fotograf, Sarah, som kommer og tager billeder, og vi håber, at I vil være med til at gøre billederne til gode minder for os alle sammen.


Vi starter med lidt billeder af os!